Ock

Okuyan Nesil Projesi kapsamında Sivas genelinde düzenlenen haftanın değişen saatlerinde öğrencilerimizle beraber gerçekleştirerek katıldığımız okuma etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz bu saatlerde ufuklarını genişleterek bakıyorlar.

Ock

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Salı öğleden önce Münazara etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Pazartesi ve Çarşamba öğleden sonra Oyun Saati olarak gerçekleştirildi.

Ock

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Pazartesi öğle arasında Yemek Saati olarak gerçekleştirildi.

Ock

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Pazartesi öğleden önce Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

Ock

Kendi Atkını Kendin Ör Etkinliği kapsamında 6/A sınıfı öğrencileri aldıkları iplerle kendi atkılarını kendileri ördüler. Tebrik ediyoruz güzel günlerde giymelerini temenni ediyoruz.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimizi Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalının sergilendiği tiyatro eserini çok beğendiler. Oyunculara buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ock

Sivas Müftülüğü Din Hizmetleri tarafından oluşturulan ve Din Hizmetleri Görevlileri tarafından gerçekleştirilen Kudüs Semineri ile öğrencilerimizde bu kadim toprakların hikayesini ve önemini farkettik.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitim Parkında eğitim verildi.

Ock

2024 yılının ilk mübarek gecesi ile başlayan önemli günler 3 ayların habercisi olarak geldi. Bizlerde bu güzel günler için etkinlikler gerçekleştirdik. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize emeklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ock

Her hafta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ilgili hafta içerisinde birden fazla alanda okul içerisindeki panolarda gücellemeler gerçekleştirmektedir.

Ock

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eğitim kademelerinden 6. sınıflarda gerçekleştirdiği ortak sınavlar  09 Ocak Salı günü kurumumuzda sağlıklı bir şekilde uygulanmıştır.

Sınava giren öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

Öğrencilerimizden geçtiğimiz senelerde yenilenen Osman Paşa Camii'ne değerler eğitiminde bir gezi düzenlendi.

Ock

8.sınıf öğrencilerimizle mesleki rehberlik kapsamında lise gezilerimiz yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk MTAL, Uluslararası Şehit M. Murat Ertekin AİHL, İhramcızade AİHL ve Sivas Fen Lisesi gezilerek okul hakkında öğrencilerimiz ilgili okul yetkilileri tarafından bilgilendirildi.