Şbt

Hedef Sanat Projesi kapsamında Resim Öğretmeniminiz ve 5/A Sınıfı daha önceden hazırlanmış olan filistin panomuzu daha da zenginleştirerek bilinçli bir tüketici ve duyarlı bir vatandaş olmamızın önemini bizlere hatırlatıyor.

Şbt

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (s.a.v.) Allah'ın huzuruna yükseldiği gecenin Miraç Kandilini büyük bir heyecanla kutladık.   Okul konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz programda yükselen ilahiler, edilen dualar ve aminlerin birbirine karıştığı programda öğrencilerimizin sevinci görülmeye değerdi.   Öğrencilerimize ve hocalarımıza bize yaşattıkları bu manevi ziyafet için çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

5 Şubat tarihinde başlangıcını gerçekleştirdiğimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının ikinci toplantısını gerçekleştirdik. Yeni eğitim yılımız tüm çalışanlara ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Şbt

Okulumuzda uzun zamandır beraber çalıştığımız öğretmenlerimize yeni görev yerlerinde de başarılar diliyoruz.

Şbt

2023-2024 1. Dönemi sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Karnelerini alan öğrencilerimizin mutlulukları bizlerde de gülümsemeye yol açtı. Dönem sonunda öğrencilerimizin de aldıkları belgeleri Okul Müdürümüz takdim ettiler.

Ock

Geçtiğimiz günlerde çok acı bir şekilde öğrendiğimiz 9 şehidimiz için okulumuz konferans salonunda Ulu Camii ve Paşa Camii görevlilerinin gerçekleştirdiği bir Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve ardından hatim duası gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda gerçekleştirilen seminerin kurulan kulüpler, saha faaliyetleri ve bilgilendirme çalışmaları ile okullarda gerçekleştirilen eğitimler kaynağını oluşturuyor. TBM Gençlik Eğitimleri. Tütün(sigara), alkol, uyuşturucu madde, teknoloji gibi bağımlılıklar hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla alanında uzman isimler tarafından bu eğitimler Genç Yeşilaycılara verilmektedir. Yıl içerisinde belli periyotlarla verilen bu eğitim sonrası "Uygulayıcı-Eğitici" olarak akran eğitimi çalışması yapılmaktadır.

Ock

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Çarşamba öğleden önce sinema etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Okuyan Nesil Projesi kapsamında Sivas genelinde düzenlenen haftanın değişen saatlerinde öğrencilerimizle beraber gerçekleştirerek katıldığımız okuma etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz bu saatlerde ufuklarını genişleterek bakıyorlar.

Ock

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Salı öğleden önce Münazara etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Pazartesi ve Çarşamba öğleden sonra Oyun Saati olarak gerçekleştirildi.

Ock

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Pazartesi öğle arasında Yemek Saati olarak gerçekleştirildi.

Ock

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Pazartesi öğleden önce Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

Ock

Kendi Atkını Kendin Ör Etkinliği kapsamında 6/A sınıfı öğrencileri aldıkları iplerle kendi atkılarını kendileri ördüler. Tebrik ediyoruz güzel günlerde giymelerini temenni ediyoruz.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimizi Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalının sergilendiği tiyatro eserini çok beğendiler. Oyunculara buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz.