23 Nisan'ı coşkuyla kutladık.

Değerler Kulübü Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz okulumuzun bir köşesini dha güzelleştirdiler. Kendilerine emekleri için teşekkür ediyoruz.

ÇEDES projesi kapsamında geleneksel çocuk oyunu alanlarımız  öğrenciler ve İlköğretim Matematik Öğretmenimizin emeğiyle renkleniyor.

Gerçekleştirilen Kadir Gecesi Programımız ile öğrencilerimizin bu önemli geceye ilişkin bilgi ve birikimlerinin üzerine eklemeyi hedefledik.

Kütüphaneler Haftası'nda 6/A sınıfı ve Türkçe Öğretmenleri okul kütüphanesinde keçeden kitap ayracı yaptılar.

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle okulumuzda panomuzu düzenledik, sınıflarda "Okuyorum, çünkü..."  etkinliğini gerçekleştirip öğrencilerin cevaplarını panomuzda sergiledik. Ayrıca "Keçeden Ayraç Yapımı" etkinliğini de gerçekleştirerek haftayı tamamladık.

Anasınıfı A Şubesi Kütüphane Haftası etkinlikleri gerçekleştirdi.

Görsel Sanatları dersinde öğrencilerimiz çoraptan oyuncak bebek yaptılar.

Okulumuzda gerçekleştirilen deneme sınavlarının sonuçları gözönüne alındığında her kademede birinci olan öğrencilerimizle bir önceki deneme sınavındaki başarısını artırarak etkili olan öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz tarafından takdim edildi. Bizlerde kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Değerler Eğitimi Kulübü ihtiyaç sahibi okul arkadaşları için hediye hazırladılar. Emekleri için kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz program öncelikle İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu'nun ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşma gerçekleştiren öğrencimizin sözleri ile bir kez daha tarihi hatırladık. Şiirlerin ardından öğrencilerimizin gösterileriyle anılar gözlerimizde tekrar tekrar canlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizin geçtiğimiz zaman dilimlerinde gerçekleştirilen kazanımları hangi düzeyde kazandıklarını belirlemek ve eksiklerini gidermeye yönelik çalışmalar planlamak üzere kazanım değerlendirme sınavı planlanmıştır. Bu sınav, öğretim programlarındaki temel kazanımların ne kadar hatırlandığını, öğrencilerin ne kadar hazır olduklarını belirlemek için yapılmıştır.  Sınav sonuçlarına göre; öğrencilerin eksik oldukları kazanımlara yönelik iyileştirici çalışmalar planlanmaktadır. Ölçülen düzeye göre farklı etkinlikler ile kazanımların tekrar tekrar öğrenilmesi amaçlanmaktadır. Sınav sonrasında öğrencilerimizin eksik oldukları kazanımlar belirlenir ve eksiklerin tamamlanmasına dönük çalışmalar yapılır.

Okuyan Nesil Projesi kapsamında Sivas genelinde düzenlenen haftanın değişen saatlerinde öğrencilerimizle beraber gerçekleştirerek katıldığımız okuma etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz bu saatlerde ufuklarını genişleterek bakıyorlar.

6/A sınıfı öğrencileri "Oku-Yorum" projesi dahilinde "Çocuk Kalbi" isimli kitabı okuyor.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programımızı gerçekleştirdik.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Günü Dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz yarışma da 6/A sınıfndan Esma Ceren KARAMUK birinci olarak gerçekleştirdiğimiz İstiklal Marşı'nın Kabul ve Mehmet Akif ERSOY Anma Günü'nde marşımızı okudu.