Etiket Sonuçları: uygulama

Zaman kısaldıkça öğrencilerimizden gelen istek doğrultusunda öğrencilerimizin eksikliklerini farketmeleri ve gerçek bir sınav ortamı oluşturmaları için okulumuzda deneme sınavları yapıyoruz.

Öğrencilerimizin geçtiğimiz zaman dilimlerinde gerçekleştirilen kazanımları hangi düzeyde kazandıklarını belirlemek ve eksiklerini gidermeye yönelik çalışmalar planlamak üzere kazanım değerlendirme sınavı planlanmıştır. Bu sınav, öğretim programlarındaki temel kazanımların ne kadar hatırlandığını, öğrencilerin ne kadar hazır olduklarını belirlemek için yapılmıştır.  Sınav sonuçlarına göre; öğrencilerin eksik oldukları kazanımlara yönelik iyileştirici çalışmalar planlanmaktadır. Ölçülen düzeye göre farklı etkinlikler ile kazanımların tekrar tekrar öğrenilmesi amaçlanmaktadır. Sınav sonrasında öğrencilerimizin eksik oldukları kazanımlar belirlenir ve eksiklerin tamamlanmasına dönük çalışmalar yapılır.

5/B Sınıfı görsel sanatlar dersinde maske tasarımlarını gerçekleştirdiler.

30 Kasım'da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan tam kapsamlı değerlendirme sınavında okulumuzda ilk 5'e giren öğrencilerimize pasta ikram edildi. Kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diliyoruz.