Deneme Sınavı

Öğrencilerimizin geçtiğimiz zaman dilimlerinde gerçekleştirilen kazanımları hangi düzeyde kazandıklarını belirlemek ve eksiklerini gidermeye yönelik çalışmalar planlamak üzere kazanım değerlendirme sınavı planlanmıştır. Bu sınav, öğretim programlarındaki temel kazanımların ne kadar hatırlandığını, öğrencilerin ne kadar hazır olduklarını belirlemek için yapılmıştır.  Sınav sonuçlarına göre; öğrencilerin eksik oldukları kazanımlara yönelik iyileştirici çalışmalar planlanmaktadır. Ölçülen düzeye göre farklı etkinlikler ile kazanımların tekrar tekrar öğrenilmesi amaçlanmaktadır. Sınav sonrasında öğrencilerimizin eksik oldukları kazanımlar belirlenir ve eksiklerin tamamlanmasına dönük çalışmalar yapılır.

20-03-202420-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 09:16 - Görüntülenme: 21