"Eğitimde Tek Yürek" Projemiz Kardeşliğimiz Gibi Devam Ediyor.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz, depremlerden etkilenen illerimizde, eğitim öğretim çalışmalarını desteklemek, "her şart altında eğitime devam" yaklaşımıyla okullarda yürütülecek eğitim öğretim faaliyetleri ile öğrencilerimizi ve velilerimizi manevi yönden ve duygusal açıdan desteklemek, depremin maddi ve manevi yaralarının sarılmasına katkı sağlamak için "Eğitimde Tek Yürek" adı altında çeşitli çalışmalar yürütmektedir.

Bu kapsamda Genel Müdürlüğümüz tarafından bu zor günlerde, depremden etkilenen illerimizdeki eğitim öğretim faaliyetlerine katkı sağlamak için okulumuza kardeş olarak belirlenen GAZİANTEP / NİZİP - Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı İmam Hatip Ortaokulu ile bu dönemde de iletişim halindeyiz.

07-03-202307-03-202307-03-2023

Yayın: 02.10.2023 - Güncelleme: 02.10.2023 09:03 - Görüntülenme: 32