T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / MERKEZ - Mustafa Taki İmam Hatip Ortaokulu

Kardeş Okulumuz'dan Gelen Mektupları Okuyoruz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz, depremlerden etkilenen illerimizde, eğitim öğretim çalışmalarını desteklemek, "her şart altında eğitime devam" yaklaşımıyla okullarda yürütülecek eğitim öğretim faaliyetleri ile öğrencilerimizi ve velilerimizi manevi yönden ve duygusal açıdan desteklemek, depremin maddi ve manevi yaralarının sarılmasına katkı sağlamak için "Eğitimde Tek Yürek" adı altında çeşitli çalışmalar yürütmektedir.

Bu kapsamda Genel Müdürlüğümüz tarafından bu zor günlerde, depremden etkilenen illerimizdeki eğitim öğretim faaliyetlerine katkı sağlamak için okulumuza kardeş olarak belirlenen GAZİANTEP / NİZİP - Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı İmam Hatip Ortaokulu ile iletişim halindeyiz. 

Okul Türkçe Öğretmenlerimizin katkılarıyla karar verilen faaliyet kapsamında Ramazan ayı içerisinde öğrencilerimizin yazdığı mektupların kendilerine ulaştığını öğrendik. Kardeş okulumuzdan da aynı düşüncelerle gelen mektupları bugün öğrencilerimiz ile birlikte açarak okuduk. Buradan oradaki kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz. Allah'ın selamı üzerinize olsun inşallah.

18-05-202318-05-202318-05-202318-05-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 18.05.2023 11:24 - Görüntülenme: 65
  Beğen | 0  kişi beğendi