Etiket Sonuçları: zorba

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimizin okulumuzdaki öğrencilerimizin dijital güvenlik konusundaki bilgilerinin sağlamlaştırılması ve dijital ortamda nasıl davranmaları gerektiğinin konuşulduğu semineri ile çağımızın en büyük faydalı buluşunun nasıl kullanılması gerektiğinin farkına varmaları hedeflendi.

Öğrencilerimiz arasındaki ilişkilerin etik çerçevede kalması amaçlanarak seminer gerçekleştirildi.

Okulumuzda velilere yönelik olarak gerçekleştirilen seminerlerde Okul Rehber Öğretmenimiz Akran İlişkileri konusunda bilgi verdiler. Çay ve kurabiye ikramında sonra okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni tarafından gerçekleştirilen Dijital Güvenlik semineri ile beraber çocuklarımızı ve kendimizi teknolojinin zararlı etkilerinden nasıl korumamız gerektiği konusunda bilgilendik. Katılımın az olduğu semineri gerçekleştiren öğretmenlerimize ve katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.