Etiket Sonuçları: vakit

Okuyan Nesil Projesi kapsamında Sivas genelinde düzenlenen haftanın değişen saatlerinde öğrencilerimizle beraber gerçekleştirerek katıldığımız okuma etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz bu saatlerde ufuklarını genişleterek bakıyorlar.

Sultan Şehir Okuyor Projesi kapsamında Sivas genelinde düzenlenen haftanın değişen saatlerinde öğrencilerimizle beraber gerçekleştirerek katıldığımız okuma etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz bu saatlerde ufuklarını genişleterek bakıyorlar.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 07/03/2024 tarihi itibariyle veli görüşme saatleri tabloya işlenmiş olup velilerimiz belirtilen saat dilimlerinde velilerimiz öğretmenlerimizle görüşme yapabilirler.