Etiket Sonuçları: teknik

Rehberlik Öğretmenimiz tarafından hazırlanan "Verimli Ders Çalışma Yöntemleri Semineri" ile öğrencilerimizin sınav haftasında derslerine doğru ve verimli çalışmanın inceliklerini aktarmaya çalıştık.

LGS’ye hazırlanan öğrencilerin test çözme tekniklerini bilmesi, test hatalarını azaltmasını ve doğal olarak sınav performansını yükseltmesini sağlar. Test çözme teknikleri konusunda öğrencilerde farkındalık oluşturmak, öğrencilerde test çözme becerisini geliştirmek isteyen rehber öğretmenimiz öğrencilerimize "Test Çözme Teknikleri" seminer verdi.

Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla sene boyu birçok seminer faaliyeti gerçekleştirdik. Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilecek sınav için mayıs ayı seminerlerimiz devam edecektir.