Etiket Sonuçları: proje

6/A sınıfı öğrencileri "Oku-Yorum" projesi dahilinde "Çocuk Kalbi" isimli kitabı okuyor.

Öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendirebilen, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla 2021 yılından itibaren Genel Müdürlüğümüzün uhdesinde “Oku-Yorum” Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi yürütülmektedir.

Dil seferberliği projesi kapsamında oluşturduğumuz Arapça Atölyesini kullanıma açtık.

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz gül çelik köklendirme yöntemi ile çevremizi güzelleştirmenin en güzel yollarından biri olan gül çiçeğini çoğaltıyoruz. Matematik Öğretmenimizin ve öğrencilerimizin emeğine sağlık. Nice güzel güllere.

"OKU-YORUM" Projesi kapsamında öğrencilerimizle beraber kitap okuma ve tahlil etme gibi çalışmalar yaprak öğrencilerimizde okuma bilinci oluşturduk.