Etiket Sonuçları: program

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz program öncelikle İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu'nun ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşma gerçekleştiren öğrencimizin sözleri ile bir kez daha tarihi hatırladık. Şiirlerin ardından öğrencilerimizin gösterileriyle anılar gözlerimizde tekrar tekrar canlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programımızı gerçekleştirdik.

Saat 9.05'te saygı duruşu ile başlayan anma programımız sonrasında İstiklal Marşı ile devam etmiştir. Daha sonrasında konferans salonuna alınan öğrencilerimizle bu günün anlam ve önemini bildiren konuşmalar ve şiirlerle program sürdürülmüştür. Daha sonrasında anasınıfı öğrencilerimizin gösterisini izledik. Okul koromuzun söylediği şarkılarla programımızı kapattık.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı tüm ülke genelinde olduğu gibi ülkemizde de büyük çoşkuyla kutlandı. Emekleri geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Eyl

Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz programda öncelikle Peygamber Efendimizin bizlere hediye bıraktığı Kur-an'ı Kerim'i okuduk. Daha sonra okulumuza misafir olarak bizi onurlandıran Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Gör. Durmuş ARSLAN hocamınızın bilgilerinden istifade ettik. Öğrencilerimizin aktif katılımı ile gerçekleştirilen soru cevap yöntemli seminer sonrasında okulumuz korosundan ilahiler dinledik. Daha sonra sinevizyon gösterileri ve şiir dinletileri eşliğinde programımızı tamamladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Eyl

Sivas Valiliği organizasyonunda Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muharip Gaziler Derneği Başkanlığının Gaziler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen törende öğrencilerimiz de bayraklarıyla bu önemli ana şahit oldular. Bizlerde kendilerine tüm minnet duygularımızla teşekkürü bir borç biliriz.