Etiket Sonuçları: kitap

Okuyan Nesil Projesi kapsamında Sivas genelinde düzenlenen haftanın değişen saatlerinde öğrencilerimizle beraber gerçekleştirerek katıldığımız okuma etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz bu saatlerde ufuklarını genişleterek bakıyorlar.

Kütüphaneler Haftası'nda 6/A sınıfı ve Türkçe Öğretmenleri okul kütüphanesinde keçeden kitap ayracı yaptılar.

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle okulumuzda panomuzu düzenledik, sınıflarda "Okuyorum, çünkü..."  etkinliğini gerçekleştirip öğrencilerin cevaplarını panomuzda sergiledik. Ayrıca "Keçeden Ayraç Yapımı" etkinliğini de gerçekleştirerek haftayı tamamladık.

Anasınıfı A Şubesi Kütüphane Haftası etkinlikleri gerçekleştirdi.

Okulumuz Konferans Salonunda Ezan'ı ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması düzenledik. Katılan tüm öğrencilerin yüreklerine sağlık diyerek başarılar diliyoruz.

Sultan Şehir Okuyor Projesi kapsamında Sivas genelinde düzenlenen haftanın değişen saatlerinde öğrencilerimizle beraber gerçekleştirerek katıldığımız okuma etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz bu saatlerde ufuklarını genişleterek bakıyorlar.

Sene içerisinde yapılan tadilatlar ve yenilemeler neticesinde yeni yerine taşınan kütüphanemiz öğrencilerimizin rahatça dinlenebileceği, kitaplarını huzurla okuyabileceği, gerekli araştırmaları yapabileceği, öğretmenleriyle birebir veya birlikte ders işleyebileceği, öğretmenlerimizin toplantılarını gerçekleştirebileceği, okul açık olduğu süre içerisinde herkesin kesintisiz faydalanabileceği bir ortama dönüştürülmüştür. Emeği geçen tüm personelimiz ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

8.sınıf öğrencilerimizle mesleki rehberlik kapsamında lise gezilerimiz yapıldı. Bilişim Teknolojileri MTAL ve Ahmet Ayık Spor Lisesi gezilerek okul hakkında öğrencilerimiz ilgili okul yetkilileri tarafından bilgilendirildi.

"OKU-YORUM" Projesi kapsamında öğrencilerimizle beraber kitap okuma ve tahlil etme gibi çalışmalar yaprak öğrencilerimizde okuma bilinci oluşturduk.