Etiket Sonuçları: hediye

Değerler Eğitimi Kulübü ihtiyaç sahibi okul arkadaşları için hediye hazırladılar. Emekleri için kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

30 Kasım'da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan tam kapsamlı değerlendirme sınavında okulumuzda ilk 5'e giren öğrencilerimize pasta ikram edildi. Kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diliyoruz.

Sayın Belediye Başkanımızın ve Sayın Valimizin hediyelerini okul müdürümüz öğretmenlerimize takdim ettiler. Öğretmenlerimize çiçek hediye eden okul idaresine de çok teşekkür ediyoruz.

Bizlerde Mustafa Taki İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak gerçekleştirdiğimiz bir öğretmen buluşmasında geçtiğimiz günlerde aramızdan emekli olarak ayrılan Seyhan BİLGİÇ öğretmenimizin hediyesi ve plaketi takdim edildi.

Daha sonra en değerli hediyelerimizi ise öğrencilerimizden aldık. Öğrencilerimizin bizlere yazdıkları mektuplardaki güzel dileklerini panomuzda paylaştık.