Etiket Sonuçları: bilgi

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Pazartesi öğleden önce Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Serdar AKKOYUN'un gerçekleştirdiği konferans ile hayatımıza hızlı bir giriş yapan yapay zeka kavramıyla ilgili bilgi alarak öğrencilerimizde farkındalık oluşturulmasını sağlayan öğretmenlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Konferansa katılan Kılıçarslan İlkokulu öğrencileri ve  Mustafa Taki İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de sordukları sorularla meraklarını giderdiler.

Bilişim Haftası Kutlu Olsun.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 07/03/2024 tarihi itibariyle veli görüşme saatleri tabloya işlenmiş olup velilerimiz belirtilen saat dilimlerinde velilerimiz öğretmenlerimizle görüşme yapabilirler.