Etiket Sonuçları: anma

Kütüphaneler Haftası'nda 6/A sınıfı ve Türkçe Öğretmenleri okul kütüphanesinde keçeden kitap ayracı yaptılar.

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle okulumuzda panomuzu düzenledik, sınıflarda "Okuyorum, çünkü..."  etkinliğini gerçekleştirip öğrencilerin cevaplarını panomuzda sergiledik. Ayrıca "Keçeden Ayraç Yapımı" etkinliğini de gerçekleştirerek haftayı tamamladık.

Anasınıfı A Şubesi Kütüphane Haftası etkinlikleri gerçekleştirdi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz program öncelikle İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu'nun ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşma gerçekleştiren öğrencimizin sözleri ile bir kez daha tarihi hatırladık. Şiirlerin ardından öğrencilerimizin gösterileriyle anılar gözlerimizde tekrar tekrar canlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programımızı gerçekleştirdik.

Mazlumların yardımına dualarla yetişmeye çalışırken elimizden gelenleri de yapmaya çalışıyoruz. Bizlerde okulumuzda İsrail mallarının kullanımını azaltmak için etkinlikler gerçekleştiriyoruz.

Saat 9.05'te saygı duruşu ile başlayan anma programımız sonrasında İstiklal Marşı ile devam etmiştir. Daha sonrasında konferans salonuna alınan öğrencilerimizle bu günün anlam ve önemini bildiren konuşmalar ve şiirlerle program sürdürülmüştür. Daha sonrasında anasınıfı öğrencilerimizin gösterisini izledik. Okul koromuzun söylediği şarkılarla programımızı kapattık.

Rehberlik Öğretmenimiz tarafından hazırlanan "Verimli Ders Çalışma Yöntemleri Semineri" ile öğrencilerimizin sınav haftasında derslerine doğru ve verimli çalışmanın inceliklerini aktarmaya çalıştık.

LGS’ye hazırlanan öğrencilerin test çözme tekniklerini bilmesi, test hatalarını azaltmasını ve doğal olarak sınav performansını yükseltmesini sağlar. Test çözme teknikleri konusunda öğrencilerde farkındalık oluşturmak, öğrencilerde test çözme becerisini geliştirmek isteyen rehber öğretmenimiz öğrencilerimize "Test Çözme Teknikleri" seminer verdi.

Sene içerisinde yapılan tadilatlar ve yenilemeler neticesinde yeni yerine taşınan kütüphanemiz öğrencilerimizin rahatça dinlenebileceği, kitaplarını huzurla okuyabileceği, gerekli araştırmaları yapabileceği, öğretmenleriyle birebir veya birlikte ders işleyebileceği, öğretmenlerimizin toplantılarını gerçekleştirebileceği, okul açık olduğu süre içerisinde herkesin kesintisiz faydalanabileceği bir ortama dönüştürülmüştür. Emeği geçen tüm personelimiz ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.