Etiket Sonuçları: öğrenci

Değerler Kulübü Öğrencileri Öğretmenleriyle beraber Sivas Kalesine geziye çıktılar.

Sizlerde okul dergimize destek olmak için çalışmalarınızı okul öğretmenlerimize ulaştırabilirsiniz.

Kütüphaneler Haftası'nda 6/A sınıfı ve Türkçe Öğretmenleri okul kütüphanesinde keçeden kitap ayracı yaptılar.

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle okulumuzda panomuzu düzenledik, sınıflarda "Okuyorum, çünkü..."  etkinliğini gerçekleştirip öğrencilerin cevaplarını panomuzda sergiledik. Ayrıca "Keçeden Ayraç Yapımı" etkinliğini de gerçekleştirerek haftayı tamamladık.

Anasınıfı A Şubesi Kütüphane Haftası etkinlikleri gerçekleştirdi.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programımızı gerçekleştirdik.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Günü Dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz yarışma da 6/A sınıfndan Esma Ceren KARAMUK birinci olarak gerçekleştirdiğimiz İstiklal Marşı'nın Kabul ve Mehmet Akif ERSOY Anma Günü'nde marşımızı okudu.

Sınıf ve okul içinde sergilemiş olduğu örnek davranışlarından dolayı öğretmenleri tarafından ŞUBAT AYI ÖRNEK ÖĞRENCİSİ seçilen 6/B sınıfı öğrencimiz Musab Talha BAYRAKTAR ve onun bu günlere gelmesinde büyük emek sarf eden ailesini yürekten kutlar, sevgili öğrencimizin ömür boyu böyle örnek davranışlar sergilemesini dileriz.

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Pazartesi öğleden önce Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitim Parkında eğitim verildi.

Filistin'e Yardım Kermesimizde biriken parayı okul müdürümüz Sivas Kızılay Başkanına teslim ettiler. Eski öğrencilerimizden olan Kızılay Başkanımız da gerçekleştirilen bu etkinlik için tüm öğrencilere ve velilerimize teşekkürlerini ilettiler.

Sınıf ve okul içinde sergilemiş olduğu örnek davranışlarından dolayı öğretmenleri tarafından ARALIK AYI ÖRNEK ÖĞRENCİSİ seçilen 8/A sınıfı öğrencimiz Ayşenur KOÇ ve onun bu günlere gelmesinde büyük emek sarf eden ailesini yürekten kutlar, sevgili öğrencimizin ömür boyu böyle örnek davranışlar sergilemesini dileriz.

Okuldaki öğretmenlerimizin önderliğinde ve Öğrencilerimizin emekleriyle hazırladığımız Filistin'e Yardım Kermesi baya aktif katılımla gerçekleştirdik. Tüm konuklarımıza geldikleri ve oldukları destek için teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Konferans Salonunda Ezan'ı ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması düzenledik. Katılan tüm öğrencilerin yüreklerine sağlık diyerek başarılar diliyoruz.

Okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitim Parkında eğitim verildi.

Sınıf ve okul içinde sergilemiş olduğu örnek davranışlarından dolayı öğretmenleri tarafından EKİM AYI ÖRNEK ÖĞRENCİSİ seçilen 7/A sınıfı öğrencimiz GÖKÇEN AYDOĞAN ve onun bu günlere gelmesinde büyük emek sarf eden ailesini yürekten kutlar, sevgili öğrencimizin ömür boyu böyle örnek davranışlar sergilemesini dileriz.

8-12 Ekim tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası dolayısıyla okulumuz panolarında öğrencilerimiz için köşe oluşturuldu.Ayrıyeten öğrencilerimizin Sivas Öğretmenevi karşısındaki Ahi Emir Türbesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret ile tarih ve tarihi kişiklere saygı bilinci kazanması amaçlanmıştır.

Eyl

Öğrencilerimiz resim dersliğini tanıdılar.

Eyl

Okulumuza bu sene kayıt yaptıran öğrencilerimizi okula uyum konusunda sıkıntı yaşamamaları için karşılama etkinlikleri gerçekleştirildi. Sınıf Öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletiyoruz.

6 Haziran 2023 tarihinde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin Spor Salonunda gerçekleştirilen Dart yarışmasında okulumuz 8. sınıf öğrencileri ilde ikinci olarak yarışmayı tamamladılar. Kendilerini tebrik eder başarılarının artarak devamını dileriz.

Sene içerisinde yapılan tadilatlar ve yenilemeler neticesinde yeni yerine taşınan kütüphanemiz öğrencilerimizin rahatça dinlenebileceği, kitaplarını huzurla okuyabileceği, gerekli araştırmaları yapabileceği, öğretmenleriyle birebir veya birlikte ders işleyebileceği, öğretmenlerimizin toplantılarını gerçekleştirebileceği, okul açık olduğu süre içerisinde herkesin kesintisiz faydalanabileceği bir ortama dönüştürülmüştür. Emeği geçen tüm personelimiz ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.