Etiket Sonuçları: çevre

Okulumuz 8. sınıf öğrencisi Ali Osman ALTUN bu sene tek başına 70 fidan dikerek örnek bir davranış sergiledi. Gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinlikle güzel bir farkındalık oluşturan öğrencimizi ve onu yetiştiren ailesini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

ÇEDES projesi kapsamında geleneksel çocuk oyunu alanlarımız  öğrenciler ve İlköğretim Matematik Öğretmenimizin emeğiyle renkleniyor.

Anasınıfı B Şubesi olarak Kılıçarslan İlkokulu Anasınıfı ile beraber meslekleri tanıma amacıyla civardaki cami ve iş yerlerini ziyaret ettik. Ayrıca Çukurpınar Cami imamından Ramazan ayı ve oruçla ilgili bilgiler aldık.

Anasınıfı A Şubesi farklı meslekleri tanımak için okulumuzun karşısında bulunan terzi ve kundura dükkanlarını gezdiler.

Arapça Dersinde; Çevrenin Önemi konusunu işleyip, üzerinde konuştuktan sonra. 8/A sınıfı öğrencileri okulumuz bahçesinde mıntıka temizliği yaptılar.

ÇEDES kapsamında Aksu parkında mıntıka temizliği ve gezi etkinliği gerçekleştirdik.

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Güven Bakkal kopsepti ile öğrencilerimizin kendi ihtiyaçlarını kendileri alarak ve karşılığında verilecekleri kendilerinin hesaplayarak ödediği uygulamamız öğrencilerimiz tarafından oldukça memnuniyetle karşılandı.

Anasınıfımızın Dünya Çevre Günü (5 Haziran) ve Türkiye Çevre Haftası (5-11 Haziran) dolayısıyla gerçekleştirdiği "Daha temiz, Daha yeşil yaşam" etkinlikleri yeni nesillerimizin doğamızı daha fazla koruması gerektiğinin bilincinde olmalarını sağlamaktadır.