Etiket Sonuçları: çedes

Nis

ÇEDES projesi kapsamında geleneksel çocuk oyunu alanlarımız  öğrenciler ve İlköğretim Matematik Öğretmenimizin emeğiyle renkleniyor.

Mrt

İhramcızade Kültür Merkezinde Matematik Öğretmenimiz öğrencilerle SABIR gerektiren sanatları incelediler.

Ekm

ÇEDES kapsamında Aksu parkında mıntıka temizliği ve gezi etkinliği gerçekleştirdik.

Ekm

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz gül çelik köklendirme yöntemi ile çevremizi güzelleştirmenin en güzel yollarından biri olan gül çiçeğini çoğaltıyoruz. Matematik Öğretmenimizin ve öğrencilerimizin emeğine sağlık. Nice güzel güllere.

Ekm

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Güven Bakkal kopsepti ile öğrencilerimizin kendi ihtiyaçlarını kendileri alarak ve karşılığında verilecekleri kendilerinin hesaplayarak ödediği uygulamamız öğrencilerimiz tarafından oldukça memnuniyetle karşılandı.