Etiket Sonuçları: miraç

Gerçekleştirilen Kadir Gecesi Programımız ile öğrencilerimizin bu önemli geceye ilişkin bilgi ve birikimlerinin üzerine eklemeyi hedefledik.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (s.a.v.) Allah'ın huzuruna yükseldiği gecenin Miraç Kandilini büyük bir heyecanla kutladık.   Okul konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz programda yükselen ilahiler, edilen dualar ve aminlerin birbirine karıştığı programda öğrencilerimizin sevinci görülmeye değerdi.   Öğrencilerimize ve hocalarımıza bize yaşattıkları bu manevi ziyafet için çok teşekkür ediyoruz.

2024 yılının ilk mübarek gecesi ile başlayan önemli günler 3 ayların habercisi olarak geldi. Bizlerde bu güzel günler için etkinlikler gerçekleştirdik. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize emeklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Öğrencilerimizin manevi duygularını her zaman üst seviyede tutan önemli gün ve gecelere karşı bilincini sürekli açık tutmak amacıyla sene boyu birçok faaliyet gerçekleştirdik.