Etiket Sonuçları: kültür

6/A sınıfı öğrencileri "Oku-Yorum" projesi dahilinde "Çocuk Kalbi" isimli kitabı okuyor.

İhramcızade Kültür Merkezinde Matematik Öğretmenimiz öğrencilerle SABIR gerektiren sanatları incelediler.

Öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendirebilen, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla 2021 yılından itibaren Genel Müdürlüğümüzün uhdesinde “Oku-Yorum” Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi yürütülmektedir.

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Pazartesi öğleden önce Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencilerini okulumuz gezi kulübü öğretmeni Sivas'ımızın güzel bahçelerinden biri olan Hamidiye Millet Bahçesine gezmeye götürdü. Orada ki Savaş Atları Müzesini de gezen öğrencilerimiz Sivas'ın çeşitli tarihi yerlerinin küçük minyatürlerini de gezerek tarihi olarak bilinçlendirdiler.