Etiket Sonuçları: kulüp

Değerler Kulübü Öğrencileri Öğretmenleriyle beraber Sivas Kalesine geziye çıktılar.

Değerler Kulübü Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz okulumuzun bir köşesini dha güzelleştirdiler. Kendilerine emekleri için teşekkür ediyoruz.

Hedef Sanat Projesi kapsamında Resim Öğretmeniminiz ve 5/A Sınıfı daha önceden hazırlanmış olan filistin panomuzu daha da zenginleştirerek bilinçli bir tüketici ve duyarlı bir vatandaş olmamızın önemini bizlere hatırlatıyor.

Her hafta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ilgili hafta içerisinde birden fazla alanda okul içerisindeki panolarda gücellemeler gerçekleştirmektedir.

Cumhuriyet'imizin 100. yılını kutlayacağımız 29 Ekim öncesinde öğrencilerimizde tarih bilincinin daha iyi aşılanması amaçlanarak görsel sanatlar öğretmenimiz tarafından öğrencilerimizin duygularıyla resmedilen resimleri Hedef Sanat projesi kapsamında panomuzda sergiliyoruz. Duygularını bize resimlerle anlatan öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Anasınıfı Öğrencilerimizin hazırladığı panolarda birbirinden güzel oldular.

Bilişim Haftası Kutlu Olsun.