Etiket Sonuçları: hafta

Kütüphaneler Haftası'nda 6/A sınıfı ve Türkçe Öğretmenleri okul kütüphanesinde keçeden kitap ayracı yaptılar.

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle okulumuzda panomuzu düzenledik, sınıflarda "Okuyorum, çünkü..."  etkinliğini gerçekleştirip öğrencilerin cevaplarını panomuzda sergiledik. Ayrıca "Keçeden Ayraç Yapımı" etkinliğini de gerçekleştirerek haftayı tamamladık.

Anasınıfı A Şubesi Kütüphane Haftası etkinlikleri gerçekleştirdi.

Hedef Sanat Projesi kapsamında Resim Öğretmeniminiz ve 5/A Sınıfı daha önceden hazırlanmış olan filistin panomuzu daha da zenginleştirerek bilinçli bir tüketici ve duyarlı bir vatandaş olmamızın önemini bizlere hatırlatıyor.

Her hafta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ilgili hafta içerisinde birden fazla alanda okul içerisindeki panolarda gücellemeler gerçekleştirmektedir.

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Okulumuzdaki anasınıfı öğrencilerimiz de yerli mallarına yönelmek, tutumlu olma konusunda bilinçlenmek amacıyla Yerli Malı haftasını birlikte kutladılar.

Mevlanayı daha yakında tanımak için hazırlanan panomuz ile geçmişimiz ile geleceğimiz arasında bağ kurmayı öğreniyoruz.

İmam Hatipler Haftası dolayısıyla hazırlanan pano için emeklerini veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Cumhuriyet'imizin 100. yılını kutlayacağımız 29 Ekim öncesinde öğrencilerimizde tarih bilincinin daha iyi aşılanması amaçlanarak görsel sanatlar öğretmenimiz tarafından öğrencilerimizin duygularıyla resmedilen resimleri Hedef Sanat projesi kapsamında panomuzda sergiliyoruz. Duygularını bize resimlerle anlatan öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Anasınıfı Öğrencilerimizin hazırladığı panolarda birbirinden güzel oldular.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılımızın başlangıcını 11 Eylül tarihinde gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan İlköğretim Haftası Kutlama Programımız günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrencilerin ilköğretimle ilgili şiirlerini okumaları, Kur-an'ı Kerim ayetleri ve Okul Müdürümüzün konuşmaları ile gerçekleştirildi. Öğrencilerimize program sonunda dersliklere geçmeden önce çikolata ikramında bulunuldu.

Bilişim Haftası Kutlu Olsun.