Etiket Sonuçları: güzel

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programımızı gerçekleştirdik.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Günü Dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz yarışma da 6/A sınıfndan Esma Ceren KARAMUK birinci olarak gerçekleştirdiğimiz İstiklal Marşı'nın Kabul ve Mehmet Akif ERSOY Anma Günü'nde marşımızı okudu.

Kendi Atkını Kendin Ör Etkinliği kapsamında 6/A sınıfı öğrencileri aldıkları iplerle kendi atkılarını kendileri ördüler. Tebrik ediyoruz güzel günlerde giymelerini temenni ediyoruz.

6/B sınıfı Sınıf Öğretmenleri ile birlikte bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirdiler. Kendşilerine afiyet olsun dileklerimizi iletiyoruz. Böyle güzel aktivitelerle nice güzel günlere kavuşmanız dileklerimizle.