Etiket Sonuçları: faydalanma

Kütüphaneler Haftası'nda 6/A sınıfı ve Türkçe Öğretmenleri okul kütüphanesinde keçeden kitap ayracı yaptılar.

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle okulumuzda panomuzu düzenledik, sınıflarda "Okuyorum, çünkü..."  etkinliğini gerçekleştirip öğrencilerin cevaplarını panomuzda sergiledik. Ayrıca "Keçeden Ayraç Yapımı" etkinliğini de gerçekleştirerek haftayı tamamladık.

Anasınıfı A Şubesi Kütüphane Haftası etkinlikleri gerçekleştirdi.

Sene içerisinde yapılan tadilatlar ve yenilemeler neticesinde yeni yerine taşınan kütüphanemiz öğrencilerimizin rahatça dinlenebileceği, kitaplarını huzurla okuyabileceği, gerekli araştırmaları yapabileceği, öğretmenleriyle birebir veya birlikte ders işleyebileceği, öğretmenlerimizin toplantılarını gerçekleştirebileceği, okul açık olduğu süre içerisinde herkesin kesintisiz faydalanabileceği bir ortama dönüştürülmüştür. Emeği geçen tüm personelimiz ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.