Etiket Sonuçları: ders

Sizlerde okul dergimize destek olmak için çalışmalarınızı okul öğretmenlerimize ulaştırabilirsiniz.

Kütüphaneler Haftası'nda 6/A sınıfı ve Türkçe Öğretmenleri okul kütüphanesinde keçeden kitap ayracı yaptılar.

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle okulumuzda panomuzu düzenledik, sınıflarda "Okuyorum, çünkü..."  etkinliğini gerçekleştirip öğrencilerin cevaplarını panomuzda sergiledik. Ayrıca "Keçeden Ayraç Yapımı" etkinliğini de gerçekleştirerek haftayı tamamladık.

Anasınıfı A Şubesi Kütüphane Haftası etkinlikleri gerçekleştirdi.

İkinci Dönem Müzik Uygulama Dersleri

Melodika Temel Eğitimi

Derslerimizden bir kaç kesit sunuyoruz.

Arapça Dersinde; Çevrenin Önemi konusunu işleyip, üzerinde konuştuktan sonra. 8/A sınıfı öğrencileri okulumuz bahçesinde mıntıka temizliği yaptılar.

15-19 Ocak 2023-2024 yılı 1. Döneminin son haftasında okulumuzca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Pazartesi öğleden önce Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eğitim kademelerinden 6. sınıflarda gerçekleştirdiği ortak sınavlar  09 Ocak Salı günü kurumumuzda sağlıklı bir şekilde uygulanmıştır.

Sınava giren öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eğitim kademelerinden 7. sınıflarda gerçekleştirdiği ortak sınavlar  03 Ocak Çarşamba günü kurumumuzda sağlıklı bir şekilde uygulanmıştır.

Sınava giren öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığının eğitim kademelerden 6. sınıflarda gerçekleştirdiği ortak sınavlar  26 Aralık Salı günü kurumumuzda sağlıklı bir şekilde uygulanmıştır.

Sınava giren öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

İnsan Hakları günü dolayısıyla hazırlanan videoya öğrencilerimizin bilinçlenmesi için derslerimizin ilk 5 dakikasını ayırdık.

Öğrencilerimizin kendi sorumluluklarını farkedebilmeleri ve  bunun için çabalamalarının kendilerine katacaklarını keşfetmeleri için oluşturduğumuz köşemiz öğrencilerimizin takibine girdi.

Sorumluluklarımız ile ilgili bir sınıfımızda da pano oluşturuldu.

Ortak Matematik Sınavı okulumuzda sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır.

Rehberlik Öğretmenimiz tarafından hazırlanan "Verimli Ders Çalışma Yöntemleri Semineri" ile öğrencilerimizin sınav haftasında derslerine doğru ve verimli çalışmanın inceliklerini aktarmaya çalıştık.

Öğrencilerimiz resim dersliğini tanıdılar.

Yavuz Selim Ortaokulu'nun düzenlediği "Matematik Seferberliği" kapsamında 3. Eğitim bölgesi Ortaokullar Arası "Matematik Olimpiyatları"na okulumuz 7. Sınıflarından iki öğrenciyle katıldık. Yarışma sonrası öğrencilere katılım belgesi verildi

Sene içerisinde yapılan tadilatlar ve yenilemeler neticesinde yeni yerine taşınan kütüphanemiz öğrencilerimizin rahatça dinlenebileceği, kitaplarını huzurla okuyabileceği, gerekli araştırmaları yapabileceği, öğretmenleriyle birebir veya birlikte ders işleyebileceği, öğretmenlerimizin toplantılarını gerçekleştirebileceği, okul açık olduğu süre içerisinde herkesin kesintisiz faydalanabileceği bir ortama dönüştürülmüştür. Emeği geçen tüm personelimiz ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla sene boyu birçok seminer faaliyeti gerçekleştirdik. Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilecek sınav için mayıs ayı seminerlerimiz devam edecektir.

Okulumuzda giriş-çıkış saatlerimiz tablodaki gibi düzenlenmiştir.