Etiket Sonuçları: bahçe

ÇEDES projesi kapsamında geleneksel çocuk oyunu alanlarımız  öğrenciler ve İlköğretim Matematik Öğretmenimizin emeğiyle renkleniyor.

7/B sınıfı sene sonunda havaların bir miktar güzelleşmesi ile birlikte kendilerini doğaya bırakarak dönem sonun birlikte eğlenerek geçirmeye karar vermişler. Emekleri olan herkese teşekkür ediyoruz.

Okulumuz öğrencilerini okulumuz gezi kulübü öğretmeni Sivas'ımızın güzel bahçelerinden biri olan Hamidiye Millet Bahçesine gezmeye götürdü. Orada ki Savaş Atları Müzesini de gezen öğrencilerimiz Sivas'ın çeşitli tarihi yerlerinin küçük minyatürlerini de gezerek tarihi olarak bilinçlendirdiler.

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri geçen hafta girdikleri LGS sınavının sonucunu beklerken hem arkadaşlarıyla vedalaşmak hem de güzel anılarla okulu kapatmak için bir gezi düzenlediler. Emekleri olan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Tüm mezun öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyoruz.